O mica descriere despre noi

Bun venit la gradinita Happy Junior!

img10

Gradinita Happy Junior ofera copilului dumneavoastra conditii deosebite de dezvoltare si afirmare personala.

Gradinita cu Program Prelungit Happy Junior este o unitate de invatamant AUTORIZATA si ACREDITATA, parte a sistemului national de invatamant si este creata de o echipa de specialisti in invatamantul prescolar.
Colaborarea dintre copil-familie-gradinita este esentiala, ne centram pe identificarea si valorificarea aptitudinilor individuale ale copiilor.
Oferta educationala a gradinitei Happy Junior a fost conceputa pentru a veni in intampinarea personalitatii unice a fiecarui copil.
Prin crearea unei ambiente armonioase, exploram potentialul fiecarui copil, dandu-i astfel posibilitatea sa se dezvolte intelectual, social, emotional, creativ si comunicativ.
Promovam excelenta in educatie si inconjuram copii cu dragoste si caldura. Cadrele didactice calificate si personalul auxiliar sunt inzestrate cu calm, amabilitate, rabdare, afectiune si au grija de copii dumneavostra.
Punem in valoare metoda invatarii prin joc, astfel copii putand sa-si dezvolte aptitudinile, precum vorbirea, concentrarea, ascultarea, etc.
Deasemenea, sustinem dezvoltarea copilului prin lucru individual si activitati de grup, urmarindu-se astfel dezvoltarea increderii in sine si a independentei copilului, prin oferirea unui mediu stimulant si a unor mijloace de comunicare moderne.
Va asteptam sa ne vizitati si sa fiti alaturi de noi!
Echipa Happy Junior!
Avantajele nostre
  • Un mediu de invatare stimulativ si atractiv.
  • Loc de joaca foarte mare in aer liber.
  • Activitati recreative placute.
  • Meniu stabilit de asistentul medical si bucatar.